Termékinformációk

Jóni - Masszázs
Szerző: Michaela Riedl
Fordította: Járosi Adrienn
Megjelenés: 2009
ISBN: 9789639652705
Terjedelem: 197 oldal
Állapot: Új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 804

A könyv tartalmáról

Jóni - Masszázs
Tudatosan vagy tudat alatt a legtöbb ember csodálattal áll a "nő misztériuma" előtt. A női szexualitást egyfajta titokzatosság lengi körül, ez a fantáziák, a remények és a vágyak birodalma. A "jóni" elnevezés a szanszkrit nyelvből származik, jelentése magában foglalja a külső és belső nemi szerveket.

Társadalmunkban - bár az erotika mindennapos téma - a teljes gazdagságában megélt női szexualitás igen elhanyagolt terület. Szerény lehetőségek állnak a hölgyek rendelkezésére, hogy felfedezhessék önmagukat, testüket, szexuális motivációikat, a bennük élő végtelen energia forrását. A nőiség nagy ajándék - hatalmas erő, a gyógyulás és a kreativitás hordozója.

A könyvben bemutatott gyönyörű fotók és részletes leírások segítségével elsajátíthatjuk azokat az energetikai és spirituális alapokat, tantrikus módszereket, masszástechnikákat, speciális légző- és mentális gyakorlatokat, melyekkel a korábban (akár évek, évtizedek óta) felhalmozódott energiáink ismét felszabadulnak, megnyitva ezzel az érzéki odaadás boldog, örömteli világát.

A könyv melléklete egy magyar nyelvű Jóni-masszázs DVD, mely megkönnyíti e csodálatos masszázstechnika elsajátítását.
Ajándék DVD-vel.

A szerző művei