Termékinformációk

Gyógyító szerelem
Titkos kínai tanítások a nő szexuális energiájának gondozásához, fejlesztéséhez és finomításáshoz
Szerző: Mantak és Maneewan Chia
Kiadó: Lunarimpex
Állapot: Új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 646
Ár:
Ár:4,500 Ft

A könyv tartalmáról

Ajánljuk minden nônek, minden korosztályból – legyen bár egyedülálló, házas, vonzódjon akár a saját, akár az ellenkezô nem iránt –, akit komolyan érdekel, hogyan gyarapíthatja és használhatja fel szexuális energiáját
Az ebben a könyvben ismertetett útmutatót és gyakorlatokat elsô ízben tárjuk érthetô nyelven a nyugati olvasók elé. A taoista mesterek ezeket a titkokat évezredeken át csak a királyi család és az ezoterikus körök kiválasztott tagjainak tanították.
A szerzôk két fontos gyakorlatot tanítanak a nôknek szexuális energiájuk fejlesztéséhez és finomításához.
1. A petefészek légzés, amely lerövidíti a menstruációt, enyhíti az esetleges görcsöket, és több életerôt (Chi/Qi) gyûjt a petefészekbe, ami gyarapítja a szexuális (vonz)erôt.
2. Az orgazmikus felhúzás, amely nem csak egyedül, hanem partnerrel is gyakorolható.
Amikor ezeket a gyakorlatokat elsajátítjuk, egész testünket átjárja a gyönyör – ez az élmény messze felülmúlja a hétköznapi hüvelyi orgazmust, és pazarlás helyett gyarapítja az életerônket.
Két másik elôkészítô gyakorlatot is találhatunk a könyvben.
Az ún. tojás- vagy gésagolyó-gyakorolatok izmokat, mirigyeket, inakat és idegrendszert erôsítô hatása rendkívüli mértékben javítja mind a nemi, mind a mindennapi élet minôségét.

 
 

A szerző művei