Termékinformációk

Jóga: A második fejezet
Szerző: Swami Niranjanananda Saraswati
Megjelenés: 2018
Terjedelem: 33 oldal
Állapot: Új
Termékazonosító: 2889
Ár:
Ár:2,000 Ft

A könyv tartalmáról

Jóga: A második fejezet
 
A 2013-ban tartott Jóga Világkonferencián Swami Niranjanananda kijelentette: „A jóga első fejezete véget ért, ma már mindenhol megtalálhatóak a jógatanárok, jógaközpontok és a jógagyakorlók. Most a második fejezet kezdődik el, ami a jóga megszilárdítására és a jóga egy jobb alkalmazására összpontosít, őszintén, komolyan és elkötelezetten.”
A látnok szavai igaznak bizonyultak. Azt, hogy június 21-ét a jóga világnapjává nyilvánították jelezte a jóga globális elismertségét és elfogadottságát, hogy ami munka ötven éve kezdődött el egy maroknyi jógamester által, elérkezett a beteljesedéséhez.
Ezért ez jó alkalom arra, hogy a jóga következő szintjére lépjünk, ahol a jóga gyakorlása kiterjed, és mélyebb szinteken a jól-lét megtapasztalásának és kifejezésének az eszközévé válik, ami cserébe átalakítja az egyén gondolkodásmódját, viselkedését és cselekedeteit. Hogy igazából elérjük ezt, ahhoz vízióra és annak alkalmazására van szükség.
Ebben a füzetben Swami Niranjanananda bemutatja vízióját, és kijelöli az előremutató utat annak alkalmazására. Kinyitja az ajtókat az ösvényre, ahol a gyakorlásból a jóga életmóddá válhat, és bevezet a béke és pozitivitás kultúrájába. Mindannyiunkat meghív, hogy csatlakozzunk hozzá ezen az új utazáson.

A szerző művei