Termékinformációk

Jógacsemeték
Szerző: Acharya Balkrishna
Megjelenés: 2017
Terjedelem: 120 oldal
Állapot: Új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 2768

A könyv tartalmáról

Jógacsemeték
 
Acharya Balkrishna, India egyik legismertebb fiatal orvosa, kórház- és egyetemalapítóként a jóga egyik legismertebb apologetája hazájában. Munkatársa, Szvámi Ramdev a nyugati világban is széleskörű ismertségnek örvend.
A "Jógacsemeték - Cseperedj fel egészségben" közös munkájuk eredménye, egy könnyen érthető, jól kezelhető gyermekjóga tankönyv, mely kisebb és nagyobb gyermekek számára egyránt eredményesen használható eszköz a jógával való ismerkedés során. A színes, részletes, jellegzetesen indiai illusztrálásnak köszönhetően az elsajátítandó gyakorlatok remekül átláthatóak, az óriási tapasztalattal bíró szerzők világos rendszerbe foglalják a tananyagot, ami így mind önállóan tanuló gyerekek, mind szülők számára jól kezelhető segédanyag.
Fontos kihangsúlyoznunk: bár nagyon hasznos könyvről van szó, a jógával való ismerkedés során nem érdemes csupán könyvre hagyatkozni, mindenképp érdemes egy gyermekjóga-oktatót is keresnünk, aki segít a mozdulatok pontosításában, hogy a gyakorlatok végzésével a legjobb eredményt érhessük el.

A szerző művei